Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Prijsuitreiking schrijfwedstrijd

6 september | 19:30 22:30

Rainbow Society Leiden heeft in juni een schrijfwedstrijd uitgeschreven voor alle regenboog amateurschrijvers vanaf 12 jaar. Wie wordt de volgende Hanna Bervoets, Oscar Wilde of Splinter Chabot?

Dompel jezelf onder in een avond vol bijzondere verhalen en gedichten tijdens de finale van de Queer Schrijfwedstrijd! Hier worden unieke creaties voorgedragen, geschreven door Leidse queer auteurs van alle leeftijden voor een publiek van alle achtergronden en ervaringen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt voor de allereerste keer de gewilde Queer Quill-beker uitgereikt aan de persoon die de wedstrijd zal winnen.

Van romantisch tot verdrietig, van humoristisch tot herkenbaar; de gedichten die vanavond worden voorgedragen nemen je mee op een reis door een spectrum van emoties. Sommige raken je recht in het hart, terwijl anderen je doen glimlachen of nadenken. Elke creatie is als een venster naar een andere wereld, stil of juist gevuld met krachtige taal.

Of je nu vertrekt met een warm gevoel van verbondenheid, een nieuwe kijk op het leven, of gewoon een sprankelende energie om zelf aan de slag te gaan met pen en papier, één ding is zeker: je zult deze avond niet snel vergeten.

Een diverse jury staat klaar om professionele feedback te geven, waardoor deze avond niet alleen een viering van talent is, maar ook een kans om te leren en te groeien als schrijver. Dus kom ook en laat je inspireren door de kracht van woorden tijdens de finale van de Queer Quill Schrijfwedstrijd.

Toegang: gratis (o.b.v. vrijwillige bijdrage | donatie)