Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazzconcert, Do It Again

22 november | 20:00 22:00

Ilse Huizinga (zang) is een gerenommeerde zangeres met een grote ‘staat van dienst’. Het trio dat verder bestaat uit pianist Erik van der Luijt en de “stuwende” bassist Sven Schuster presenteert nummers uit de CD ‘Do it again’ . Dat staat garant voor een prachtig concert.

Ilse Huizinga heeft een bijzondere stem met een groot bereik. Haar oorspronkelijk opleiding in de administratie heeft ze snel opzij gezet, is gaan zingen en heeft zich ingeschreven bij het conservatorium. Inmiddels heeft ze over de hele wereld concerten gegeven, is zeer populair in Japan en krijgt overal zeer lovende kritieken.
Haar echtgenoot Erik van der Luijt begeleidt haar op de piano en maakt alle composities en arrangementen voor haar. Erik is niet alleen de begeleider van Ilse maar treedt ook op met andere combinaties elders in Europa en Indonesië. Als arrangeur, producer en pianist leverde Erik een belangrijke bijdrage aan het album “The Sweetest Sounds” van Ilse waarvoor ze een Edison nominatie kreeg.
Sven Schuster ondersteunt Ilse op de bas. Met zijn stuwende manier van spelen staat hij garant voor een stevige basis. Sven is niet alleen bassist maar ook bandleider/dirigent van de Amstel Big Band waarvoor hij bovendien alle nummers componeert en arrangeert.

Entree: € 20 – studenten € 15, incl. pauzedrankje