Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing, Gender, geaardheid en seksualiteit

20 september | 20:00 22:00

Welkom bij onze inspirerende lezing over gender, geaardheid en seksualiteit, gepresenteerd door de vooraanstaande professoren Judi Mesdag en Looi van Leeuwen in samenwerking met Rainbow Society Leiden.

Tijdens deze boeiende bijeenkomst zullen we een verkenning maken van belangrijke thema’s vanuit het perspectief van hun wetenschappelijke onderzoeksvelden.
Wat deze lezing zo bijzonder maakt, is de verbreding van het thema naar een wereldse kijk. We zullen niet alleen theoretische concepten bespreken, maar ook de praktische implicaties ervan onderzoeken op een praktisch niveau.

Voel u vrij om al uw vragen te stellen die u altijd al heeft gehad. Onze lezing is een kans om uw horizon te verbreden en uw kennis te verdiepen. Aan het einde van de bijeenkomst zult u niet alleen met een breder perspectief vertrekken, maar ook met een schat aan nieuwe ervaringen en inzichten.

Deze lezing belooft een unieke combinatie te worden van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke verhalen, waarin we samen een dieper begrip zullen krijgen van de diversiteit en complexiteit van genderidentiteit en seksualiteit in onze wereld.

Entree: € 5

Reserveren en betalen