Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie, Eskedar Genen Shiburu

12 oktober | 15:30 3 november | 17:00

U meenemend op een reis door kleuren en verhalen stel ik mij voor, Eskedar Genen Shiburu. Met de wijsheid van 28 jaar, ga ik terug naar mijn oorsprong, de betoverende landschappen van Ethiopië, waar mijn dromen voor het eerst vorm kregen.

Maar het leven danste op een ander ritme, leidde mij naar het pad dat vier jaren van transformatie in Nederland zou brengen.

Al vanaf mijn prille kinderjaren danste een palet van artistieke verlangens in mij rond. Zelfs toen tekende ik stiekem, een geheime wereld van creativiteit verborgen voor de waakzame blik van mijn vader. Maar het lot bracht me naar Nederland, waar ik de grillen van mijn hart omarmde. In een jaar dat gekenmerkt werd door de omhelzing van lockdowns, vond ik de vrijheid om die jeugdige dromen nieuw leven in te blazen. Met elke penseelstreek druk ik de passie uit die mijn artistieke reis al die jaren geleden heeft doen ontbranden.

Opening: zaterdag 12 oktober 15.30 uur
Eskedar opent haar expositie met een traditionele Ethiopische koffieceremonie; tijdens deze ceremonie wordt ze geïnterviewd door Nelly Schut-Bal.
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur tenzij er een activiteit in de zaal is.
Toegang: gratis