Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Feestelijke afsluiting exposities Rainbow Society Leiden

5 oktober | 15:30 17:00

Na een maand vol kleur, diversiteit en verhalen, is het tijd om deze bijzondere reis door de regenbooggemeenschap af te sluiten. Door middel van kunst hebben we de universele menselijkheid van onze ervaringen en verlangens laten zien, en hebben we opgeroepen tot een wereld waarin liefde, verbinding, vrijheid en acceptatie centraal staan.

Met elk krachtig thema hebben we een nieuw perspectief geopend en de complexiteit van onze gemeenschap verkend. En hoewel het thema “Liefde in Leids Ontzet” ook tijdens de afsluiting te zien zal zijn, willen we ook enkele hoogtepunten van eerdere exposities delen. Geniet van een korte documentaire die een overzicht geeft van alle prachtige momenten die we hebben gedeeld tijdens deze expositiemaand.

Onze feestelijke afsluiting wordt verrijkt met korte speeches die worden gebracht in creatieve vormen en met een speelse benadering van taal. Spoken Word zal een centrale rol spelen, waarbij onze amateurkunstenaars hun stem laten horen en hun verhalen delen.

Laat u meevoeren door de kracht van woorden en ga samen met ons in gesprek over de afgelopen maand, de betekenis van de tentoongestelde werken en onze toekomstplannen als stichting. We zijn er trots op dat we ons richten op alle vormen van kunst, van film tot beeldhouwkunst, van fotografie tot spoken word.

Ontdek hoe ook u kunt bijdragen, ons kunt steunen of ons kunt uitnodigen om uw bijeenkomsten te verrijken met onze creatieve omlijsting.

Wees welkom en sluit met ons deze expositie feestelijk af. Laten we de boodschap van liefde en acceptatie versterken, niet alleen hier in Leiden, maar overal ter wereld. Samen kunnen we een wereld creëren die mooier, inclusiever en liefdevoller is voor ons allemaal.

Toegang: gratis (o.b.v. vrijwillige bijdrage | donatie)