Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie, Liefde in Leids Ontzet

28 september | 15:30 5 oktober | 17:00

Welkom bij het vierde thema van onze expositiereeks bij Rainbow Society Leiden: “Liefde in Leids Ontzet”. Het Leids Ontzet is een sprankelend feest dat jaarlijks plaatsvindt, een viering die mensen verenigt, waar we samen komen om te eten, te dansen en elkaar te ontmoeten. Het is een tijd van verbondenheid waar de stad gevuld is met de geur van hutspot en waar wittebrood met haring de traditionele lekkernij is. Deze kracht van liefde en saamhorigheid vormt de inspiratie voor onze vierde expositie. Hier laten we zien hoe onze amateurkunstenaars liefde vastleggen en interpreteren via verschillende kunstvormen, waaronder schilderijen, fotografie, 3D-kunst en meer. Elk werk vertelt een uniek verhaal en straalt een eigen emotie uit, of het nu gaat om de vreugde van verliefdheid, het verdriet van verlies, de troost van vriendschap, of de zoektocht naar liefde.

Zelfs te midden van de huidige turbulentie, waar oorlogen en andere afschuwelijke gebeurtenissen ons dagelijks confronteren met haat en geweld, blijft het essentieel om de ontembare kracht van liefde te laten zien.

Opening: zaterdag 28 september om 15.30 uur
Open: zie de tabel hieronder
Extra: je kunt een audiotour volgen maar daarvoor heb je een mobiele telefoon met oortjes nodig. Vaak is er ook iemand in de zaal aanwezig voor een persoonlijke rondleiding.
Toegang: gratis (o.b.v. vrijwillige bijdrage | donatie)
De expositie kan bezocht worden op

za. 28-09zo. 29-09ma. 30-09di. 01-10wo. 02-10do. 03-10vr. 04-10za. 05-10
opening
15.30 uur
de hele dagnietin de ochtendin de middag???in de ochtendin de middag