Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert, Klankschalen

11 oktober | 20:00 22:00

Deze avond verzorgen Cynthia Reith en Elde Agcaoili een bijzonder klankconcert. Tijdens het concert kan je rustgevende en afwisselende klanken verwachten. Het belooft een ontspannen en klankrijke avond te worden.

Tijdens het concert zullen Elde en Cynthia door de zaal rondlopen met hun instrumenten. Hierdoor ontstaat er een mooi dolby surround effect. Er zullen verschillende instrumenten voorbij komen met alle hun eigen helende werking. De warme klanken geven trillingen die tot op celniveau werken op je lichaam. Door de diepe massage komt zowel lichaam als geest tot rust. Klankschalen, tongdrum, windgongs en oceandrum zijn een greep uit hun collectie. Laat je verrassen door de bijzondere instrumentele geluiden uit verschillende windstreken.

Het klank-avontuur begon voor Cynthia toen ze in 2016 het gevoel had dat ze naar Hawaii moest afreizen. Door middel van het geven van klankschaal massages kon ze sparen om deze wens uit te laten komen. Ze werd gevraagd of ze ook voor groepen op de klankschalen kon spelen. En zo ontstond het idee om klankconcerten te gaan geven.
In april 2017 maakte ze de reis naar Hawaii. Daar ontmoette ze Elde. Ze kwamen er al snel achter dat muziek een van hun gemeenschappelijke passies is.

Elde is geboren en getogen op Oahu in Hawaii. In de Hawaiiaanse cultuur is muziek een van de belangrijke tradities. Vanaf zijn tienerjaren speelde hij al verschillende instrumenten samen met zijn vrienden. De liefde voor het samen muziek maken is vanaf die tijd alleen maar gegroeid.

Vanaf februari 2018 besloten Cynthia en Elde hun samenwerking voort te zetten in Nederland. Sindsdien geven zij de klankconcerten samen.

Entree: € 20 – studenten € 15, incl. een pauzedrankje