Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Open Zang Zaterdag Ochtend

Open Zang Zaterdag Ochtend

14 januari 2023 | 10:00 12:00

Iedere tweede zaterdag van de maand badkamerzingen o.l.v. Maria Rosenmöller: van klassiek tot pop, canon of madrigaal, van Bach tot Beatles. Iedereen kan meedoen.
Het zangboek dat Maria gebruikt (Sing & Swing) kan ter plaatse geleend worden of aangeschaft (€ 25).
Maria Rosenmöller is als sopraansoliste regelmatig in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen, waaronder veel oratoria, zoals de Schöpfung van Haydn, de Nelsonmis van Haydn, de Passies, het Weihnachtsoratorium en vele Cantaten van Bach en Händel, alsook diverse recitals met liederen, vooral Duitse liederen. Zij is actief als dirigente van het Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara en als cantrix verbonden aan de Protestants Christelijke Gemeente Het Kruispunt in Voorschoten. In deze functie dirigeerde zij taalrijke kerkdiensten en concerten , cantates, opera’s, a-capella programma’s. Maria is met het badkamerkoor aan het Randstedelijk zanginstituut verbonden en geeft daar ook regelmatig stemvormingscursussen. Tevens geeft zij stemvorming aan de oratoriumvereniging Exultate Deo in Voorschoten.
Sinds zeven jaar is zij artistiek leider van de Stichting DoreMifa, een initiatief om een jaarlijks terugkerend muzikaal evenement (gezinsmusical) te organiseren, waar zowel (groot)ouders als kinderen actief bij betrokken zijn.

Deelname: € 12,50 incl. koffie/thee in de pauze

Doezastraat 1b
Leiden, 2311GZ Nederland