Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Open Zang Zaterdag Ochtend

Open Zang Zaterdag Ochtend

9 november | 10:00 12:00

Iedere tweede zaterdag van de maand badkamerzingen o.l.v. Maria Rosenmöller: van klassiek tot pop, canon of madrigaal, van Bach tot Beatles. Iedereen kan meedoen.
Het zangboek dat Maria gebruikt (Sing & Swing) kan ter plaatse geleend worden of worden aangeschaft (€ 25).
Maria Rosenmöller heeft schoolmuziek gestudeerd aan de Musikhochschule Hamburg en zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij heeft veel ervaring opgedaan als sopraan in diverse professionele ensembles zoals Capella Amsterdam, het Groot Omroepkoor en de Nederlandse Bachvereniging.

Haar grote liefde is het zingen in koren en ensembles. De verbinding die muziek en vooral zang teweeg brengt, heeft haar altijd bijzonder geïntegreerd, of zij nu voor een koor staat of zelf meezingt. Zo geeft het badkamerkoorzingen op een laagdrempelige manier mensen de mogelijkheid om hun stem met anderen (weer) te ontdekken. Dit schept verbinding en geeft veel vreugde, immers is zingen en muziek maken sport voor de ziel.

Maria is actief als dirigente van het gemengd Vocaal Ensemble Vox Clara en is als cantrix verbonden aan de Protestants Christelijke Gemeente Oegstgeest. Vooraf werkte zij 15 jaar als cantrix in Voorschoten. In deze functies dirigeerde zij talrijke kerkdiensten en concerten, cantates, opera’s en a-capella programma’s. Maria is als vakleerkracht muziek 15 jaar aan verschillende scholen actief geweest en heeft daarnaast een zangstudio met leerlingen van alle leeftijden en geeft stemvorming cursussen en zangworkshops.

Deelname: € 12,50 incl. een kopje koffie/thee in de pauze