Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazzconcert, De Mast & Van Delft & Demandt (uitverkocht)

24 februari 2023 | 20:00 22:00

Pieter de Mast is een zeer veelzijdige Leidse muzikant en componist of het nu gaat om pure jazz of muziek met een meer klassieke en oriëntaalse oriëntatie. Zijn muziek kenmerkt zich door ingetogen lyriek, subtiliteit en esthetiek. Maar dat gaat niet ten koste van verrassende ritmiek en grooves. Met dit trio met pianist Sebastiaan van Delft en percussionist Udo Demandt komt dit alles perfect tot zijn recht.
Pieter de Mast heeft bijgedragen aan talrijke theaterstukken, speelde op het North Sea Jazz Festival en heeft twee CD’s op zijn naam staan.
Al 25 jaar is hij docent aan de Leidse Muziek School en ad hoc aan de conservatoria van Rotterdam en Utrecht. Pieter stichtte het ensemble Windstreken -met o.a. Sebastiaan en Udo- dat vele muziekgenres verbindt.
Hij speelde o.a. samen met Bert van den Brink, Karel Boehlee en Oene van Geel. Zie en luister hier.
Sebastiaan van Delft studeerde orgel aan het Hilversumse conservatorium en geeft orgelconcerten. Ook speelt hij harmonium en fender en maakt deel uit van een tango-ensemble.
Udo Demandt studeerde wereldmuziek op drums en percussie aan het Codarts conservatorium -waar hij nu docent is-  en ondernam studiereizen naar Turkije, Spanje en Cuba. Hij is zeer veelzijdig en speelt zowel flamenco, latin-jazz als afro en toert over de wereld. Kijk en luister hier.

Entree: € 17,50 – studenten € 12,50
Dit concert is uitverkocht. Reserveren is niet meer mogelijk.


.

Doezastraat 1b
Leiden, 2311GZ Nederland